Засідання інституту ІІІ віку

«Виховання дітей – це спільні зусилля»

24 грудня 2015 року в приміщенні Доманівського районного Будинку дитячої творчості, відповідно до плану роботи з батьками та громадськістю позашкільного навчального закладу, відбувся майстер-клас «Новорічна майстерня», який проходив в рамках реалізації проекту «Новорічно-різдвяні зустрічі». У заході взяла участь заступник голови районної ради Мазалова Н.А., яка звернулася до присутніх зі словами привітань з новорічними та різдвяними святами. Надія Анатоліївна відзначила важливість та значимість таких зустрічей та поінформувала присутніх про відкриття Університетів ІІІ віку у селах району: Богданівці та Прибужжі. Підкреслила, що співпраця – це коли виховання дітей є спільним завданням двох старших поколінь і погляд на його мету збігається, батьки і найстарше покоління визнаються і приймаються в якості компетентних авторитетних дорослих.

Перед присутніми виступила директор районного Будинку дитячої творчості Дудко Н.К. Вона зупинилася на питанні реалізації основних завдань позашкільного навчального закладу педагогічним колективом районного Будинку дитячої творчості. Розповіла і про сам проект «Новорічно-різдвяні зустрічі». У рамках його реалізації було організовано роботу творчої майстерні для вихованців та виставку їх робіт, також заплановано проведення педради у нетрадиційній формі. Педагоги позашкільного навчального закладу матимуть змогу поділитися з колегами своїми досягненнями та захопленнями. Директор позашкільного закладу повідомила присутнім про досягнення вихованців позашкільного навчального закладу за І півріччя 2015 – 2016 навчального року. Підкреслила, що в досягненнях наших вихованців є і заслуга старшого покоління.

Згадкою про зустріч став майстер-клас, який провела методист районного методичного кабінету відділу освіти РДА Цехоцька І.М. Під керівництвом Ірини Миколаївни присутні та слухачі Університету ІІІ віку вчилися декорувати свої оселі до зустрічі Нового року – виготовляти різноманітні сніжинки, гірлянди та сніговичків.

«Цим ми також зможемо займатися з онуками на канікулах», - зауважила одна із слухачок. Саме у старшого покоління є час, є великий життєвий досвід і знання, якими вони готові щедро ділитися з дітьми. Спілкування з онуками потрібно бабусям і дідусям не менше, ніж онукам спілкування з ними. Працюючи над створенням своїх шедеврів, слухачі Університету ІІІ віку за допомогою акомпаніатора районного Будинку дитячої творчості Зуякова М.М. поспівали пісень своєї молодості.

Ці поважні люди є членами родин вихованців БДТ. Ми сподіваємося саме з їхньою допомогою та підтримкою розкрити приховані таланти дітей. Ми прагнемо, щоб діти знаходили себе у творчості, яка б приносила чимало захоплюючих перемог, радість педагогам та гордість родинам вихованців за своїх талановитих дітей.

/Files/images/2015/bdt/gruden/V__11112547.jpeg/Files/images/2015/bdt/gruden/V__CCF1.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 554

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.