Навчання з пожежної безпеки та з питань охорони праці

05-06.12.2016 року на базі відділу освітиДоманівської райдержадміністрації пройшли навчання з питань пожежної безпеки завідувачів дитячих навчальних закладів Доманівського району, до обов'язків яких належить забезпечення виконання заходів пожежної безпеки.

Під час проведення навчання, МВН Южноукраїнських курсів Горбенко О.С.. були відпрацьовані всі питання згідно програми навчання з питань пожежної безпеки посадових осіб, до обов’язків яких належить виконання заходів пожежної безпеки. Мета навчання – підвищення загальних пожежно-технічних знань з урахуванням пожежонебезпечних особливостей об’єкта, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі, напрацювання навичок використання наявних засобів пожежогасіння; була досягнута.

Прийом заліків слухачів підтвердило проведення занять на високому рівні. По проведенню занять слухачам надана як друкованому вигляді так і в електронному вигляді пам’ятки НМЦ ЦЗ та БЖД Миколаївської області з питань поведінки населення при виникненні НС .

Навчання з питань охорони праці провела начальник відділу фонда соціального страхування від нещасних випадків Новаківська С.О., яка наголосила на умовах функціонування СУОП в установі, відповідність вимогам нормативно-правових актів з охорони праці. Світлана Олександрівна розповіла про особливості соціального захисту у разі настання нещасного випадку на виробництві.

/Files/images/2016/rmk/gruden/0612/IMG_3953.jpg /Files/images/2016/rmk/gruden/0612/IMG_3951.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 527

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.