Районний семінар учителів образотворчого мистецтва

«Творчий потенціал учителя як умова творчого розвитку учнів», - саме з такої проблеми 07 грудня 2016 року районним методичним кабінетом Доманівського освітнього центру проведено семінар-практикум для вчителів образотворчого мистецтва.

Методист РМК Цехоцька І.М. наголосила на тому, що в сучасних умовах реформування системи освіти проблема формування творчої особистості дитини є нагальною проблемою психолого-педагогічної науки і практики; все залежить від професійної компетентності вчителя, рівня його освіти та загальної культури, здатності до творчої діяльності і спілкування.

Керівником районного методичного об’єднання вчителів образотворчого мистецтва Зоріною Л.П. та методистом РМК Цехоцькою І.М. підготовлено та проведено майстер-клас по створенню декоративних новорічних іграшок та прикрас. Людмила Павлівна розповіла про засідання обласного клубу «Червона калина» на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та навчила колег створювати елементи новорічних витинанок, ялинкових іграшок, новорічних листівок. Ірина Миколаївна продемонструвала учасникам семінару процес створення новорічних ялинок з елементами паперопластики та неординарних матеріалів для виробів своїми руками, ватних дисків.

Семінар пройшов у дружній атмосфері, у ході якого всі присутні отримали творчі навички та задоволення від роботи. Участь у роботі заходу взяли 8 педагогів району./Files/images/2016/rmk/gruden/0712/IMG_20161207_095036.jpg /Files/images/2016/rmk/gruden/0712/IMG_20161207_095048.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 580

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.