Нарада завідувачів дошкільними навчальними закладами

Відповідно до плану роботи відділу освіти райдержадміністрації та Доманівського освітнього центру 23 лютого 2017 року районним методичним кабінетом на базі Кузнецівського ДНЗ проведена чергова нарада завідувачів дошкільними навчальними закладами району з питань: «Моніторингове дослідження організації харчування в ДНЗ за підсумками 2016 року та завдання керівників дошкільних навчальних закладів щодо його якісного забезпечення; моніторингове дослідження стану національно-патріотичного виховання дітей у дошкільних навчальних закладах району».

У роботі наради взяла участь сільський голова Щасливської сільської ради Лабзін Людмила Олександрівна, яка розповіла присутнім про плани розвитку дошкільної освіти в територіальній громаді. Так, на 2017 рік у планах капітальний ремонт даху закладу; збільшення відсотку охоплення дітей різними формами дошкільної освіти; збільшення вартості дітодня тощо.

За давньою українською традицією гостей вихованці закладу зустріли хлібом та сіллю.

Відповідно до плану проведення наради присутні переглянули комплексне заняття «Ми - маленькі українці», вихователь Морар І.О. Мета заняття: збагачення знань дітей про рідний край, свою Батьківщину (героїчне минуле, моральні цінності нашого народу, традиції, державні символи та обереги тощо). В ході заняття діти читали вірші видатного українського письменника Т.Г.Шевченка. Яскравим моментом заняття стало виконання гімну України вихованцями закладу.

Одним з елементів заняття став показ мультимедійної презентації «України, як вона є». Вихованці закладу разом с гостями мали можливість переглянути історію становлення України від найдавніших часів до сьогодення.

Завідувач дошкільним закладом О.С.Солощук також презентувала досвід роботи закладу з національно-патріотичного виховання.

В обговорені вищезазначених питань взяли участь вихователі-методисти Доманівських ДНЗ №2 та №3 Царенко О.М., Гаврильчак Т.В., завідувач Лідіївського ДНЗ Євчина О.Ю.

У роботі заходу взяли участь 19 осіб.

/Files/images/2017/2302/IMG_20170223_094100.jpg /Files/images/2017/2302/IMG_20170223_094302.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 567

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.