Колегія відділу освіти райдержадміністрації

Відповідно до плану роботи відділу освіти райдержадміністрації, за участю Першого заступника голови райдержадміністрації виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Н.І.Фалько, заступника голови районної ради Н.А.Мазалової, голови райради профспілки освітян району М.А.Дротенка, 24 лютого 2017 року відбулася колегія відділу освіти з таким порядком денним:

1. Про план засідань колегії у 2017 році.

2. Про стан фінансування закладів освіти Доманівського району у 2017 році.

3. Про проект створення дитячого закладу оздоровлення, відпочинку та героїко-патріотичного виховання «Патріот».

4. Різне:

4.1. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян у 2016 році.

4.2. Про план атестації навчальних закладів та їх атестацію у 2017 році.

4.3. Про мережу загальноосвітніх навчальних закладів у 2017/18 навчальному році.

4.4. Про закінчення 2016/17 навчального року.

Начальник відділу освіти РДА В.В.Білецький ознайомив присутніх з планом засідань колегії на 2017 рік, основними питаннями, що планується розглянути протягом року. Валентин Васильович пояснив значення роботи зі зверненнями громадян; розповів про план формування мережі ЗНЗ у 2017-2018 н.р.; наголосив на тому, що має бути однин єдиний освітній простір.

Денькович В. Л., тимчасово виконуюча обов’язки головного бухгалтера відділу освіти райдержадміністрації, розкрила проблеми та плани при фінансуванні закладів освіти Доманівського району у 2017 році.

Директор Доманівського РНВК Богдан В.В. ознайомив присутніх з проектом створення дитячого закладу оздоровлення, відпочинку та героїко-патріотичного виховання «Патріот», який було запропоновано до розгляду на засіданні постійної комісії. Віталій Вікторович оголосив перспективний план роботи табору по змінам, штатний розпис, фінансування на оплату праці та харчування.

Головний спеціаліст відділу освіти Дунаєвська Г.О. розкрила план проведення атестації навчальних закладів району у 2017 році, ознайомила з порядком та особливостями проведення атестації.

Методист РМК Миронюк С.В. нагадала керівникам ЗНЗ про нормативну базу щодо закінчення 2016-2017 н.р., про порядок проведення ДПА та ЗНО.

Всі учасники заходу взяли активну участь в обговоренні питань, що стояли на порядку денному. Участь у заході взяли 25 осіб.

Кiлькiсть переглядiв: 472

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.