Завершився районний методичний проект «Спадщина В. Сухомлинського в навчально-виховному процесі сучасного закладу освіти»

Відділом освіти Доманівської райдержадміністрації та районним методичним кабінетом Доманівського освітнього центру проведено Круглий стіл на тему: «Спадщина В. Сухомлинського в навчально-виховному процесі сучасного закладу освіти». Захід пройшов у рамках районного методичного проекту з цією ж назвою, який діяв протягом грудня 2018 року та січня 2019 року і був присвячений відзначенню 100-річчя з дня народження Василя Сухомлинського. Проект мав на меті активізацію наукової, творчої діяльності педагогів щодо втілення ідей В.Сухомлинського під час виховання підростаючого покоління, збір та узагальнення інноваційних методичних розробок педагогів Доманівського регіону. У заході взяли участь перший заступник заступник голови райдержадміністрації Н.І.Фалько, начальник відділу освіти Маценко О.О., працівники методичного кабінету, відділу культури, молоді та спорту Доманівської райдержадміністрації, відділу освіти, молоді та спорту Доманівської селищної ради, директори шкіл, педагогічні працівники 6 закладів загальної середньої освіти та 2-х філій і громадськість Доманівського регіону.

Із вступним словом до всіх присутніх звернулася завідувач районного методичного кабінету Чорна О.М., яка представила мету та основні завдання Проекту. Начальник відділу освіти Доманівської райдержадміністрації Маценко О.О. привітала учасників заходу та наголосила на актуальності ідей В. Сухомлинського в умовах реалізації Концепції Нової української школи. Перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Іванівна Фалько презентувала власні дослідження життя та творчого становлення великого українського педагога. Педагогічні ідеї Сухомлинського в освітньому середовищі Мостівського навчально-виховного комплексу розкрила заступник директора з навчально-виховної роботи Мостівського НВК Піньйонжик А.О. Заступник директора з науково-методичної роботи Доманівського НВК Підойма Т.А. презентувала ідею Сухомлинського в системі виховної роботи закладу. Умови створення сучасного освітнього середовища у Новоолександрівському НВК представив заступник директора Нестер В.Г. Педагогічні основи Сухомлинського у викладанні географії презентувала вчитель Маринівської ЗОШ І-ІІІ ст. Русило С.М. Мотивуючий тренінг для вчителів у стилі коучинг показала заступник директора з навчально-виховної роботи Маринівської ЗОШ Гевич К.М. Інноваційні форми роботи з педагогічними працівниками продемонструвала заступник завідувача Петропавлівської філії Доманівського НВК Гуровська О.М.

У ході заходу діяла виставка робіт учасників проекту та авторських книг Василя Сухомлинського.

На завершення Круглого столу Маценко Олена Олександрівна нагородила грамотами відділу освіти райдержадміністрації всіх учасників районного методичного проекту. Це педагоги Кузнецівської, Маринівської, Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст., Доманівського, Мостівського, Новоолександрівського НВК, Царедарівської та Петропавлівської філії.

/Files/images/2019/lyutiy/18-1.jpg/Files/images/2019/lyutiy/18-3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 697

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.