Виставка учасників проекту "Доманівщина очима дітей"

29 та 30 травня учні Доманівського НВК відвідали виставку робіт учасників проекту "Доманівщина очима дітей", яка функціонує в актовій залі відділу освіти Доманівської райдержадміністрації.

Зазначений проект став традиційним на Доманівщині і проводиться щорічно відділом освіти Доманівської райдержадміністрації та районним методичним кабінетом Доманівського освітнього центру під патронатом голови Доманівської районної ради Кушніра Тараса Леонідовича.

Метою проекту є стимулювання творчого, інтелектуального, духовного задоволення потреб дітей у творчій самореалізації, виховання любові до рідного краю, виявлення обдарованих дітей, підтримка і популяризація їх творчості з образотворчого та літературного мистецтва, розвиток творчої активності учнівської молоді в галузі відеозйомок та створення фотографій. До участі у проекті залучаються учні від 6 до 18 років. У 2019 році проект реалізувався у 4-х номінаціях: «Літературна творчість», «Образотворче мистецтво», «Відеофільм», «Фотографія», в якому взяли участь 108 учнів із 11 закладів освіти Доманівського району, Доманівської селищної ради та Прибузької сільської ради. Це учні Маринівських шкіл, Кузнецівської, Богданівської, Прибузької, Цвітківської, Козубівської філії Доманівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Доманівського НВК, Петропавлівської філії Доманівського НВК, Новоолександрівського НВК та Доманівського Будинку дитячої творчості. Журі визнало переможцями 49 чоловік.

/Files/images/2019/traven/30-1.jpg/Files/images/2019/traven/30-3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 692

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.