Перевірка готовності навчальних закладів району до нового навчального року

16 серпня головою райдержадміністрації Є.Осадчуком спільно з начальником відділу освіти райдержадміністрації О.Маценко здійснено попередній об’їзд навчальних закладів району з метою перевірки їх готовності до нового навчального року. Спочатку відвідали Маринівську ЗОШ І-ІІІ ступенів. Директор школи С.Русило розповіла, що кількість учнів закладу у 2019-2020 н.р. складатиме 220 дітей. У новому навчальному році планується відкрити 2 інклюзивні класи. Проведений ремонт ресурсної кімнати, кабінетів, їдальні та котелень.

У рамках впровадження Концепції «Нова українська школа» придбано парти, меблі, дидактичні матеріали та проведений ремонт класної кімнати 1 класу та ігрової кімнати.

Наступним закладом, який відвідали, була Маринівська ЗОШ І ступеню, в якій навчається 55 учнів. Директор школи Л.Лучик показала готовність класних кімнат до нового навчального року. У школі здійснені ремонти класів, замінено кафельну плитку та лінолеум. Придбано парти, меблі для 1 класу та дидактичні матеріали для 2 класу.

/Files/images/2019/serpen/1608/2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 468

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.