Сучасне навчальне обладнання для загальноосвітніх навчальних закладів

Міністерство освіти і науки України спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань науки і освіти упродовж 2014-2015 років роблять значні кроки до змін в законодавстві. За цей час було розроблено нову стратегію розвитку галузі, яка спрямована на модернізацію вітчизняної системи освіти та впровадження сучасних європейських моделей, в тому числі технічного оснащення, її отримання.

Зокрема, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України № 1340-р від 16.12.2015 року «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2015 рік, та перерозподіл обсягу освітньої і медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2015 році» заплановано виділення грошових коштів на оснащення опорних закладів сучасною матеріально-технічною базою (засобами навчання, навчальними комп’ютерними комплексами та мультимедійним обладнанням).

Враховуючи практику провідних країн світу, викладацький процес предметів природничо-математичного циклу доцільно здійснювати з активним використанням мережевих ресурсів, комплектуючи кабінети вищевказаного напрямку інформаційно-комунікативним устаткуванням, що працює у локальній та глобальній мережі та цифровими вимірювальними комплексами.

г

При цьому, наявність добре обладнаного навчального кабінету сприяє забезпеченню високого рівня викладання навчальної дисципліни, підвищенню ефективності праці вчителів та рівня навчальних досягнень учнів.

Компанія «Розумники» з 2005 року є провідним вітчизняним постачальником сучасного навчального обладнання та виробником мультимедійного навчального контенту (електронних підручників, навчальних і розвиваючих програм) для загальноосвітніх навчальних закладів. Ми - неодноразові переможці державних конкурсів з розробки та впровадження електронних освітніх ресурсів.

Про ТМ «Розумники»

Досягнення нашого колективу це майже 200 авторських свідоцтв, патентів, грифів МОН України на навчальний контент та обладнання. Ми є лідерами на ринку України в сфері розроблення та впровадження інноваційних рішень в систему вітчизняного навчального процесу.

Зокрема, станом на сьогоднішній день, нашим колективом реалізовано та впроваджено наступні інноваційні проекти:

- НВК «НОВОПЕЧЕРСЬКА ШКОЛА» комплексна поставка

демонстраційного та лабораторного обладнання для всіх предметів природничого циклу, включаючи цифрові лабораторії TM «Einstein».

- Київський університет імені Бориса Грінченка - комплексна поставка навчального комп’ютерного класу для проведення «майстер-класів» для викладачів, учителів та студентів.

- Школи № 264, № 269, № 14, № 225 м. Києва, школа Буча, Луцька

гімназія № 4, НВК Школа № 1 - колегіум м. Нововолинськ - комплексні поставки навчального комп’ютерного класу для початкової школи (модель навчання «один учень - один комп’ютер») для участі у Всеукраїнському педагогічному експерименті «РОЗУМНИКИ» (SMART KIDS).

- Управління освіти і науки Рівненської ОДА - розробка, підтримка, технічний супровід освітнього порталу «Освіта Рівненщини», користувачами якого є всі працівники освітньої галузі області (більше 10 000 активних користувачів).

Проекти, до яких залучена ТМ «РОЗУМНИКИ»:

• KYIV SMART CITY.

• LVIV SMART CITY.

• Система визначення рейтингу центру підготовки поліції України.

• Всеукраїнський педагогічний експеримент «РОЗУМНИКИ» (SMART KIDS).

• Портал конкурсів Міністерства освіти республіки Азербайджан.

ТМ «РОЗУМНИКИ» с партнером та представником всесвітньо відомих брендів: INTEL, Microsoft, XEROX, EINSTEIN, SAMSUNG, OPTOMA, HP, EPSON, LEVENHUK, НАВІГАТОР.

Враховуючи викладене, наша компанія хоче запропонувати Вам ефективне рішення щодо закупівлі обладнання для кабінетів природно-математичного напрямку, що базується на багаторічній практиці нашого колективу в галузі освіти. Наша пропозиція буде найбільш актуальним симбіозом на ринку між ціною та якістю поставленого обладнання.

Після монтажу усіх компонентів, компанія не тільки пояснює правила користування, а й проводить тренінги. Ми відповідаємо за якість наших продуктів і завжди вдосконалюємо їх. Тому, щоб забезпечити зворотний зв’язок із закладами освіти, проводимо авторський нагляд за експлуатацією обладнання.

ТМ «РОЗУМНИКИ» спільно з Малою академією наук України розроблено методичні посібники для цифрових лабораторій, що суттєво відрізняє наш комплекс від аналогічних на ринку України.

ТМ «РОЗУМНИКИ» разом з партнерами, а саме, українськими представництвами корпорацій Intel®, Microsoft®, Epson, ТОВ «Навігатор» запрошують Вас відвідати 17-19 березня 2016 року Сьому Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти» та Третю Міжнародну виставку закордонних навчальних закладів «World Edu», що буде проводитися за адресою: м. Київ, вул. І.Мазепи, 13 (стенд «Сучасні рішення для освіти», №160). Додаткову інформацію можна дізнатися за вказаними вище телефонами.

Наші сайти:

rozumniki.com - сучасні рішення для освіти;

rozumniki.іnfo - навчальні ігри за шкільною програмою;

rozumniki.net - мультимедійні підручники та посібники;

e-pidruchnyky.net- цифрові копії шкільних підручників.

З повагою

Керівник проектів впровадження цифрових вимірювальних комплексів ТМ «РОЗУМНИКИ»

Кiлькiсть переглядiв: 444

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.