Електровимірювальні прилади для кабінету фізики

ПАТ «Електровимірювач» - український завод-виробник електровимірювальних приладів, який вже майже 60 років традиційно постачає свою продукцію для потреб багатьох галузей економіки України та пострадянських країн.

З них більше 10 років ПАТ «Електровимірювач» є єдиним та ексклюзивним виробником в Україні обладнання для кабінету фізики, в який входять такі технічні засоби навчання, як: комплект демонстраційний «Електродинаміка», комплект лабораторний «Електрика і магнетизм», комплект лабораторний «Механіка», комплект «Молекулярна фізика та термодинаміка», комплект «Оптика і квантова фізика», комплект електрозабезпечення навчальних лабораторій «КЕЛ-42/36», комплект «Електроніка» (вивчення основ електронних приладів, напівпровідникової, імпульсної та цифрової техніки). Модульна структура комплектів дає змогу значно активувати процес навчання та засвоєння матеріалу учнями, проводити заняття як в демонстраційному режимі, так і залучати учнів до складання схем та пристроїв.

Демонстраційні прилади та модульно-тематичні комплекти для проведення лабораторних та практичних робіт мають повний методичний супровід з усіх розділів шкільного курсу фізики, розроблені провідними спеціалістами кафедри фізики Житомирського державного університету ім. І. Франко.

За представленні розробки по навчальній тематиці підприємство неодноразово було відмічено високими нагородами на вітчизняних та міжнародних виставках, в тому числі золотою та срібною медаллю.

Всі прилади мають технічні умови, зареєстровані Держстандартом України, свідоцтва санітарно-епідеміологічної служби України, що підтверджує їх безпечність та дозволяє використання в загальноосвітніх закладах.

Обладнання забезпечується гарантійним та післягарантійним обслуговуванням.

Лише у 2015 р. завдяки освітній субвенції з державного бюджету на оснащення ЗНЗ засобами навчання, обладнанням нашого виробництва було забезпечено понад 250 шкіл у більш ніж 100 районах України.

Згідно Розпорядження КМУ № 1340-р від 16.12.2015 р. « Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2015 рік, та перерозподіл обсягу освітньої і медичної субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам у 2015 році» кошти на оснащення кабінетів природничо-математичних наук опорних шкіл заплановані і на 2016 р.

Враховуючи вищевикладене, просимо Вас розглянути нашу пропозицію на предмет закупівлі у 2016 р. сучасних засобів навчання (Кабінет фізики) вітчизняного виробника ПАТ «Електровимірювач».

Сподіваємось на плідну та взаємовигідну співпрацю!

З повагою,

Голова правління А.В.Чибуровський

Кiлькiсть переглядiв: 499

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.