Миколаївський фестиваль сім’ї «Темпера»

Молодіжна організація «Жіночі Ініціативи та Демократія» 15 травня 2016 року проводитиме масовий«Миколаївський фестиваль «Темпера»,в м.Миколаїв, який присвячується до Міжнародного Дня сім’ї.

Програма Фестивалю:

11:00 – 17:00 –Виставка, майстер-класи (по вул. Соборній від вул. Адмірала Макарова до вул. Спаської)v11:00 – 18:30 –Спільне створення картини (мета – поставити рекорд України)v14:30 – 15:00 –Сімейний парад (по вул. Соборній від пр. Центрального до Каштанового скверу).v15:00 – 16:30 –Дитяча програма (Каштановий сквер)v16:30 – 18:30 –Спортивно-інтерактивні естафети для багатодітних сімей (Каштановий сквер).v18:30 – 20:30 –Талант-конкурс «Сім’я року» (пл. Соборна)v20:30 – 22:00 –Святковий концерт з участю зірок естради (пл. Соборна).

Учасники Фестивалю:зірки української естради, гурт «Веселі стаканчики», творчі колективи Миколаєва, сім’ї.До слова запрошені:міський голова Миколаєва – Сенкевич О.Ф., начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини м. Миколаєва – Заворотня Л.А., начальник управління в справах сім’ї, дітей та молоді – Соколик О., директор Миколаївського міського палацу культури та урочистих подій – Бондар Л. В., а також партнери проекту.

Фестиваль проходить за сприяння:

  • Управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради.
  • Управління з питань культури та охорони культурної спадщини м. Миколаєва.
  • Управління освіти Миколаївської міської ради.

Запрошуємо всіх бажаючих взятиучасть у Фестивалі.

Міжнародний День сім’ї святкується в Європі 15 травня з 1993 року від моменту підписання резолюції Генеральною Асамблеєю ООН.

Молодіжна організація «Жіночі Ініціативи та Демократія»проводить фестиваль сім’ї вдруге.

В цьому році ми зберемо аудиторію масовістю понад 15000 осіб. На фестиваль завітає Книга рекордів України, яка зареєструє новий рекорд «Картина з найбільшою кількістю художників» (робоча назва). В наступному році ми плануємо зробити Фестиваль вже Всеукраїнським: провести регіональні заходи у кожному обласному місті, і завершити його фінальним концертом на березі моря. Захід не є політичним і є проявом доброї волі громадської організації та активістів Миколаєва.

Контактна особа:Бутова Альона (голова орг. комітету) –

тел.: +38 (063) 97-71-721, e-mail:hellenbutova@gmail.com

https://vk.com/festtempera

Кiлькiсть переглядiв: 401

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.