Засідання Всеукраїнського клубу «Директор школи»

Інформуємо, що 22 квітня 2016 року Асоціація керівників шкіл України спільно з відділом економіки та управління загальною середньою освітою Інституту педагогіки НАПН України, Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» проводить засідання Всеукраїнського клубу «Директор школи».

Тема засідання:«Науково-методичні засади управління громадсько-

активними школами».

Питання для розгляду: принципи, підходи та моделі громадсько-активних шкіл в Україні; міжнародні стандарти громадсько-активних шкіл; досвід громадсько- активних шкіл зарубіжжя; школа як осередок розвитку громади; особливості управління громадсько-активною школою; соціальне підприємництво як практика співпраці з громадою; проект Концепції середньої загальноосвітньої школи України; проект Закону України «Про освіту»; освіта дорослих для громади тощо.

До участі у засіданні Всеукраїнського клубу організатори заходу запрошують: керівників та педагогів громадсько-активних шкіл, працівників департаментів освіти (управлінь), представників закладів післядипломної освіти, методистів, науковців, керівників закладів освіти, представників громадськості та інших зацікавлених осіб.

Засідання відбудеться 22 квітня 2016 року за адресою: вул. Січових стрільців (колишня Артема), 52-д в актовій залі Інституту педагогіки НАПН України.

Початок роботи о 10-годині. Орієнтовний час засідання - до 16 години.

Оплата відрядження за рахунок сторони, яка відряджає.

Контактні особи: Онаць Олена Миколаївна (096-312-42-53;onats@online.ua); Попович Лідія Миколаївна (067-963-51-52; popovichl959@gmail.com);(044)-4.81-37-32 - відділ економіки та управління ЗСО;lab_man@ukr.net

Кiлькiсть переглядiв: 408

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.