Районний Олімпійський урок

/Files/photogallery/DSCN7485.jpg/Files/photogallery/DSCN7518.jpg/Files/photogallery/DSCN7493.jpg/Files/photogallery/DSCN7568.jpg/Files/photogallery/DSCN7491.jpg9 вересня на базі Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проведений районний Олімпійський урок, на якому учні району ознайомилися з історією Олімпійських ігор, олімпійськими чемпіонами, здобутками українських спортсменів України. Після чого було проведено історичну вікторину, в якій взяли участь усі присутні.

Після Олімпійського уроку відбулася урочиста подія для Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 – відкриття оновленого спортивного майданчика. Символічну стрічку перерізали голова Доманівської районної державної адміністрації Т.Л. Кушнір та начальник відділу освіти райдержадміністрації С.М. Дудко.

Після урочистостей для юних спортсменів району проведені спортивні естафети та змагання, в яких взяли участь 18 шкіл району, результатом чого стало урочисте привітання переможців та призерів.

Дане свято відбулося завдяки зусиллям Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Доманівської ДЮСШ, відділу освіти, районного будинку культури та за підтримки сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

Кiлькiсть переглядiв: 487

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.