Відкриття пам’ятної дошки у Козубівській ЗОШ

28 лютого 2017 року у Козубівській ЗОШ І-ІІІ ст. за участю заступника голови Доманівської райдержадміністрації А.П.Коваленка, голови районної ради Т.Л.Кушніра, заступника голови Доманівської районної ради Н.А. Мазалової, представників відділу освіти Доманівської РДА та Доманівського освітнього центру, селищного голови смт Доманівка О.О. Доги, директора Доманівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 А.А. Макогоненка, Козубівського сільського голови П.І. Чуприни, депутата Доманівської районної ради Д.Н. Шейка, учасників АТО Доманівського району, відбулося урочисте відкриття пам’ятної дошки на честь загиблого під час проведення антитерористичної операції на Сході України Кушніра Олександра Вікторовича.

В урочистій обстановці були сказані слова подяки батькам Героя, Кушніру Віктору Павловичу та Любові Миколаївні, рідній сестрі загиблого Єдиній Н.В. Мати Олександра разом з його дітьми отримали право відкрити пам’ятну дошку, що була виготовлена за кошти учасників АТО Доманівського району та прикріплена на стіні місцевої школи.

На знак подяки та пам’яті про сучасних Героїв України учні школи підготували виховний захід «Дякуємо, тобі, ЗАХИСНИКУ!», спрямований на виховання молодого покоління у дусі національно-патріотичного виховання.

/Files/images/2017/2802/АТО.jpg /Files/images/2017/2802/бат_ки.jpg /Files/images/2017/2802/з_бат_ками.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 639

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.