Реалізація Кіотського протоколу у Доманівському районі

У Доманівському районі проводиться реалізація інвестиційних проектів, пов’язаних з виконанням зобов’язань програми енергозбереження Кіотського протоколу. Згідно нього український уряд отримав кошти за продаж квот на викиди парникових газів й залучив їх до реалізації проектів, спрямованих на економію енергії та зменшення кількості викидів. Завдяки підтримці влади – райдержадміністрації та районної ради, була знайдена можливість скористатися даною програмою і в нашому районі. На даний час ведуться роботи по утепленню приміщення Олександрівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Із Доманівського району подавались також проекти щодо Прибузької ЗОШ І-ІІІ ст., Кузнецівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Новоолександрівської ЗОШ І-ІІ ст., які не пройшли відбір.

У ході реалізації екопроекту в Олександрівській школі 19-20 січня замінили 24 вікна на герметичні пластикові, проводиться утеплення фасаду та планується утеплення горища. Роботи виконуються без зупинки навчально-виховного процесу. Велика заслуга в цьому директора школи Топузанової Т.С. та педагогічного колективу. Вони забезпечили не тільки умови для виконання бригадою технічних робіт, але і комфортабельне перебування робітників. В Олександрівській ЗОШ І-ІІ ступенів навчається 34 учні. З настанням холодів відчутний ефект від виконаних робіт. Таке утеплення дозволить скоротити витрати вугілля та забезпечити у навчальному закладі необхідний тепловий режим.

Кiлькiсть переглядiв: 557

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.