Районний семінар учителів фізичної культури

23 січня на базі Доманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар учителів фізичної культури.

Мета: відпрацювання питань, змісту і методики викладання навчального предмету, аналіз навчальних програм, проведення уроків з фізичної культури та оцінювання вмінь дітей; планування та заповнення журналів.

Був показаний урок в 5 класі, вчитель Волошин Володимир Миколайович. Консультацію по плануванню провів вчитель Єрмаков Павло Миколайович.

Як завжди, привітно зустрічали гостей у школі. Директор школи Макогоненко А.А., заступник директора з навчальної роботи Курчак Т.В. привітавши всіх розповіли про роботу та про вагомі спортивні досягнення учнів.

Директор школи Макогоненко А.А. розповів про творчий колектив учителів, згадав здібних учнів, а також запропонував гостям цікаву відеоекскурсію по своєму закладу.

Про те, що школа завжди була флагманом у спортивному житті району згадувалося неодноразово. А вчитель вищої категорії Волошин В.М. розповів ще й про створену тут програму «Здоров’я» та її впровадження.

Семінар учителів фізичної культури у Доманівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 проведено на високому рівні. Колеги із ЗНЗ району обмінялися досвідом, отримали один в одного безліч нових ідей, щоб виховувати юних громадян України сильними, здоровими і порядними людьми.

Кiлькiсть переглядiв: 604

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.