Районний навчально-методичний семінар учителів англійської мови

Відповідно до плану роботи відділу освіти, з метою роз­ширення й поглиблення знань педагогів, вдосконалення педагогічної майстерності 25 лютого 2015 року на базі відділу освіти райдержадміністрації відбувся навчально-методичний семінар для вчителів англійської мови на тему «Формування навичок усного мовлення на уроках англійської мови». В роботі семінару взяли участь 14 педагогів.

Відкрилатеоретичну частину семінару методист районного методичного кабінету Гненна Наталія Юріївна, яка ознайомила присутніх з цільовою спрямованістю семінару. Всі учасники обмінялись досвідом роботи з даного питання (творчі знахідки, інновації, демонстрація фрагменту занять, дидактичні матеріали, обмін думками, цікаві сайти для вчителів англійської мови).

У ході семінару було переглянуто та обговорено фрагменти експертної зустрічі на тему «Модель української школи у контексті нового Закону України «Про освіту» за участю заступника Міністра освіти і науки Павла Полянського від 19 лютого 2015 року та наради МОН з директорами департаментів освіти і науки обласних державних адміністрацій від 24 лютого 2015 року. Були розглянуті також питання про особливості проведення державної підсумкової атестації учнів у системі загальної середньої освіти у 2014-2015 навчальному році, створення волонтерського проекту мовних літніх таборів та результати обласної олімпіади з англійської мови.

Семінар відбувся на належному методичному рівні, що й було відзначено в обговоренні учасниками семінару.

/Files/images/navchalno-metodichniy_semnar_uchitelv_anglysko_movi/SAM_0435.JPG/Files/images/navchalno-metodichniy_semnar_uchitelv_anglysko_movi/SAM_0449.JPG/Files/images/navchalno-metodichniy_semnar_uchitelv_anglysko_movi/SAM_0467.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 622

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.