Обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Кока-Кола» у віковій групі 2001-2002 років народження

Протягом квітня місяця відбулися обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Кока-Кола» у віковій групі 2001-02 років народження в залік XIV обласних Спортивних ігор серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів 2014-2015 навчального року

У відбіркових (зональних) змаганнях, які проводилися в місті Первомайськ, брала участь збірна команда Доманівського району під керівництвом тренерів-наставників Дерев’янка І.Л. та Шуляченка С.В. В результаті зіграних ігор наша команда виборола право представляти Доманівщину у фінальній частині вище названих змагань.

Фінальні змагання Миколаївської області з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Кока-Кола» серед учнів 2001-02 р.н. відбулися в м. Баштанка. Разом з командою Доманівського району за призові місця у фінальній частині боролися команди Корабельного (м.Миколаїв), Баштанського, Очаківського та Снігурівського районів. За таблицею результатів призові місця розподілилися таким чином: І місце вибороли баштанці, друге місце дісталося Очаківському району, третє - Доманівському району.

Організатори змагань нагородили переможців грамотами та медалями відповідного зразка.

Бронзовими призерами обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок Кока-Кола» у віковій групі 2001-02 років народження стали: Кушнір Артем, Пузиревський Дмитро, Фаюк Андрій, Оніщак Іван, Константінов Василь, Шестов Олександр, Стефанко Олексій, Шинкаренко Дмитро, Макаренко Дмитро, Єрентюк Ярослав, Руденко Іван, Гуровський Вадим, Дем»янівський Владислав, Мокросноп Віталій ( тренери Дерев’янко І.Л. та Шуляченко С.В.)

Кiлькiсть переглядiв: 627

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.